Articole

 • Marian Tabără, românul căruia Dumnezeu îi vorbește prin cuvintele divine ale limbii române, Ziarul Natiunea - click aici

3 comentarii:

 1. Salutare domnu Marian! Cred ca ati descoperit ceva interesant... informatii despre cum percepeau oamenii stravechi lumea, din perspectiva unor puteri spirituale pe care ei inca le aveau si pe care noi le-am pierdut.

  In vremuri imemoriale, cand oamenii erau una cu natura si beau doar "apa vie", ei aveau deci anumite puteri de perceptie pe care noi acum le-am pierdut, puteri numite generic "spirituale". De la acei oameni natural-spirituali ne-au ramas urme de intelepciune pe care noi in ziua de azi nici nu mai stim sa le interpretam, necum sa le aplicam.

  Daca vreti niste informatii interesante despre asta, le-am scris la pagina
  http://constiintaadn.wordpress.com/o-cauza-fundamentala-a-degradarii-omului/

  Numai bine! Costel

  RăspundețiȘtergere

 2. Tot respectul pentru munca si cercetarea pe care o depuneti pe care o gasesc foarte interesanta . Pentru un om interesat de esoterism ( io ) informatia oferita de dumneavoastra este extraordinar de multa , va urez mult succes in cercetarile dumneavoastra .
  Parerea mea este ca ar trebui sa asterneti totul pe hartie si scoateti o carte . Este pacat sa se piarda aceasta informatie care prin dumneavoastra curge precum o cascada .
  Daca va pot ajuta in cercetarile dumneavoastra , din pacate nu material ca stau mai slabut acum , va rog sa-mi spuneti .
  Va multumesc inca o data pt cercetarea si munca pe care o depuneti .
  teodorescu_o2000@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere